Stiri din trafic din judetul Arad, jutdetele vecine Bihor, Hunedoara, Timis si din Ungaria

Tuesday, June 4, 2019

Autostrada A1: Autostrada Lugoj – Deva. Se construiesc bretelele de ieșire de la Holdea


Muncitorii și utilajele de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, aflat în șantier de cinci ani, sunt mobilizați la Holdea, unde se află în construcție breteaua de ieșire de pe A1, care va face legătura cu șoseaua Deva – Lugoj (DN 68 A).
Pe restul traseului de 21 de kilometri, cu excepția unui sector de circa 500 de metri, pe sensul Lugoj – Deva de la același capăt al autostrăzii, a fost turnat asfaltul. În zilele următoare asfaltarea va continua și pe jumătatea de kilometru rămasă, până dincolo de nodul rutier de la limita județelor Hunedoara și Timiș.

Aici autostrada se oprește brusc sub dealul de la marginea satului Holdea, ocupat în această perioadă de turme de oi. Abia în următorii ani, când se așteaptă construcția celor 14 kilometri de autostradă până la Margina, priveliștea pitorească a poienilor și dealurilor acoperite de pădure se va schimba.
Ploile frecvente din ultimele săptămâni au îngreunat lucrările în zona Holdea, totuși potrivit estimărilor constructorilor, în această vară tronsonul de 21 de kilometri dintre Ilia și Holdea ar putea fi realizat. Și finalizarea Lotului IV, de 22 de kilometri, între Deva (Șoimuș) și Ilia, este așteptată la sfârșitul verii, astfel încât cei 43 de kilometri să poată fi dați în folosință împreună.
Share:

0 comments:

Definition List

Unordered List

Support